25 de maig 2016

El dramaturg Toni Cabré guanya el premi Ciutat de Manacor de Teatre





El mataroní ha rebut el guardó per l’obra ‘Silencis’

El dramaturg mataroní Toni Cabré va rebre el premi Ciutat de Manacor de Teatre Jaume Vidal i Alcover, de teatre per la seva recent obra teatral ‘Silencis’. El director de teatre va recollir el premi, dotat amb 3.000 euros, el cap de setmana passat.

El jurat format per Tomeu Amengual, director del Teatre de Manacor; Joan Toni Sunyer, actor i director, i Guillem-Jordi Graells, dramaturg, director i crític, van concedir el premi a Cabré per un text teatral que indaga sobre certs aspectes criticables de la societat actual, a partir de la recerca de la identitat d'una persona desapareguda, implicada en fraus immobiliaris. El premi està dotat amb 3.000 euros i preveu la publicació de l'obra.

Toni Cabré va néixer a Mataró el 1957. A més a més de dramaturg i guionista, és enginyer i gestor cultural. Ha rebut diversos premis i publicat diversos textos teatrals que aborden temes de caràcter sociològic com la violència de gènere, la corrupció o l'integrisme. Ha escrit guions per a sèries de televisió com Poble Nou, Secrets de família, Nissaga de Poder, Laberint d’ombres i La Riera, i ha adaptat per a la pantalla la novel·la de Sílvia Alcàntara, Olor de Colònia.

Publicat per
24 de maig de 2016
Enllaç

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...