02 de maig 2016

Ésdansa't


Hola amics!

FELIÇ DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA!
Ho celebrem obrint les inscripcions de l'oferta formativa del festival Ésdansa, per ballar i fer ballar!!


PETIT ÉSDANSA'T - Tallers per a nens i nenes
Del dilluns 22 al divendres 26 d'agost es treballaran danses tradicionals de casa nostra i d'arreu del món, com la dansa Tsutsube de Botswana o la cúmbia colombiana; es proposaran tallers sobre la preparació del cos i la consciència del propi moviment, i es treballaran diferents elements d'un espectacle: des de la idea als assajos previs passant per l'escenografia, el vestuari o el maquillatge. I és que durant tota la setmana es treballarà l'espectacle que tindrà lloc el dissabte 27 d'agost al migdia en el marc de l'Ésdansa. Els nens i nenes que s'apuntin als tallers en seran protagonistes al costat d'algunes de les companyies internacionals participants al festival.
Teniu tots els detalls al pdf adjunt i aquí.


ÉSDANSA'T - Els tallers de dansa tradicional per adults del festival
Avui s'han obert les inscripcions per aquells que estigueu interessats en participar de l'Ésdansa'T tota la setmana, del 23 al 27 d'agost.
L'Ésdansa'T ofereix dos itineraris formatius, l'IT1 i l'IT2. Esculliu el que més s'adeqüi a les vostres preferències!

El programa - En total 34 tallers (17 per cada itinerari), 55 hores de formació!!
A l'Itinerari 1 (IT1) podreu aprendre danses tradicionals del país i d'arreu del món amb una pinzellada de tècnica i recursos musicals... Danses del Baix Llobregat · Hoko Rapa Nui · Danses de la Ribera del Xúquer · Recursos musicals per a balladors · Danses bengalís · Balls de Bastons de Tarragona · Dantza-Jauziak · Salsa Choque · Ball de Cavallets de Sant Feliu de Pallerols... i molt més!
A l'Itinerari 2 (IT2), a més de conèixer danses tradicionals de casa nostra i d'arreu del món, també s'hi han inclòs sessions de creació, recursos musicals, tècnica... Danses de la Ribera del Xúquer · Hoko Rapa Nui · La tècnica · Creació (Oskara + Dantza-Jauziak) · Danses del Baix Llobregat · Moldoveneasca de Moldàvia · Recursos musicals per a balladors · ... i molt més!
Teniu tots els tallers de cada itinerari al pdf adjunt. I tots els detalls del programa de l'Ésdansa'T 2016, i de cadascun dels itineraris, a www.esdansa.cat/esdansat.php.

Els formadors - 12 formadors amb moltes ganes de formar part de l'Ésdansa'T 2016!
Comptarem amb una colla de formadors de casa nostra com Jordi Rubio, de l'Esbart de Rubí i de la companyia de dansa Factoria Mascaró; Rosa Llorach, de l'Esbart Santa Tecla de Tarragona; Josep Garcia, de l'Esbart Marboleny, i Xavier Banti, de la Comissió de Manteniment dels Balls de Cavallets, Gegants i Mulassa de Sant Feliu de Pallerols.
També comptarem amb la col·laboració de Jon Maya, de Kukai Dantza, del País Basc, i membres del Grup de Dansa l'Alcúdia, del País Valencià.
La representació internacional anirà a càrrec de formadors provinents de Botswana, Illa de Pasqua, Moldàvia, Colòmbia, Bangladesh i Baixkortostan.

Sigueu el primer a inscriure-us i aprofiteu-vos dels avantatges!!
El primer que heu de fer és escollir el vostre itinerari (IT1 o IT2) segons les vostres preferències, fer tots els tràmits de la inscripció tal com es descriuen aquí i... a ballar!!
Aquells que us inscriviu tota la setmana tindreu un descompte del 25% en el preu dels tallers des d'ara i fins el 31 de maig. I si us hi apunteu amb grup, gaudireu d'un 40%.
L'1 de juny s'obriran les inscripcions per dies. I durant tot el mes i fins el 30 de juny es podrà gaudir d'un 10% de descompte en totes les modalitats d'inscripció.

Per qualsevol dubte o informació, info@esdansa.catI si sabeu d'algú a qui li pugui interessar... us agrairem que li feu arribar aquest informació!!

Us esperem a l'Ésdansa'T!! Salut i dansa!! I fins molt aviat!

del 22 al 27 d'agost 2016 / Espai de dansa d'arrel tradicional · Les Preses / www.esdansa.cat

Ésdansa - Festival Internacional de música i dansa de les Preses
34a edició: del 22 al 28 d'agost de 2016
organitza: Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny
Espai de dansa d'arrel tradicional
Carrer la Fageda, s/n - 17178 Les Preses (Girona)
e-mail: 
info@esdansa.cat
web site: 
www.esdansa.cat  

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...