18 de maig 2016

La Villarroel explora el ridícul amb la bellesa



Publicat per
http://www.elpuntavui.cat
J.B – BARCELONA

Neil LaBute va ser un dels primers autors que Focus va presentar el 2006 des que va assumir la programació de La Villarroel: va ser amb Gorda, una peça divertidament incorrecta. Ara, amb la direcció de Marilia Samper i en coproducció amb els desenfadats de Sixto Paz Produccions, estrenen Pretty, un nou títol de l'autor nord-americà en què rebenta tots els tòpics amb una peça també amb notables dosis de comicitat i una agror que revela les vergonyes i el ridícul per assumir la lletjor pròpia i de la parella. L'obra s'estrenarà demà, tot i que ja se'n van oferir sessions prèvies el cap de setmana, i estarà en cartell fins al12 de juny. Sixto Paz últimament estrena els seus muntatges a la Sala Beckett, tot i que al principi ja van fer temporades en sales comercials com ara el Poliorama i el Club Capitol, en sessions golfes.


Què passaria si la confessió d'Edu (Pau Roca) a l'amic de la infància que la seva xicota és “normal” la sentís la millor amiga d'ella i li ho confessés? Si ella és la Meri(Sara Espígul) i té l'autoestima baixa, provoca un terratrèmol. Joan Carreras és Toni, l'amic que vol ensenyar com s'estimen amb la seva companya, explosiva i vigilant de seguretat de la fàbrica de distribució d'aliments, la Carla (Mariona Ribas). Meri és la que, probablement, entén més de bellesa perquè és perruquera. La seva feina és deixar boniques la clientela.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...