diumenge, 15 de maig de 2016

Un ratolí s'esmuny a la cuina de La FaràndulaPublicat per
Norma Vidal | 14/05/2016
Imatge promocional de Ratatouille | La Faràndula

El teatre municipal acull aquest cap de setmana l'estrena de 'Ratatouille'

La Joventut de la Faràndula enceta la recta final de la temporada aquest cap de setmana amb l'estrena d'un dels muntatges més esperats: Ratatouille, El petit xef. Es tracta d'un espectacle dirigit per Albert Gorina i Magda Palau, els creadors del musical Charlie i la fantàstica fàbrica de xocolata, que la passada temporada va superar totes les expectatives i va esdevenir un autèntic èxit. Un total de 55 actors i actrius d'entre 6 i 55 anys participen en una posada en escena enginyosa i sobretot molt original, ja que és el primer cop que aquesta història es porta a dalt d'un escenari.

La nova proposta d'Albert Gorina i Magda Palau està adreçada novament a un públic familiar i
explica la història d'una rata, Remy, amant de la cuina i de la restauració, que somia convertir-se en un gran xef francès. Tot i tenir l'oposició de la seva família i la dificultat evident que una rata es posi davant els fogons d'una cuina, té la gran sort de trobar-se amb en Linguini, un jove rentaplats, amb qui s'aliarà per complir els seus respectius somnis. La passió d'en Remy per la cuina posa de cap per avall el món de la restauració parisenca amb
una trepidant i emocionant aventura.

El repartiment l’encapçalen Lua Amat, com a Remy, la rata; Eric Alés com a Linguini, l’aprenent de cuina; Alba Garcia com a Colette, subxef de can Gusteave i Toni Mas com a Ego, el crític gastronòmic. A tots ells, els acompanya un equip de 55 actors i actrius d’entre 6 i 55 anys que completen la resta de repartiment i que interpreten, canten i ballen. "Aquest és un fet a destacar, ja que es tracta del primer musical de La Faràndula que no compta amb cap elenc de ballarins de cap escola de dansa". Pel que fa a les coreografies, són creacions de Cristina Allande, de l'escola Ritme.


La representació compta amb un total de 12 temes musicals creats per a l’ocasió per Keco Pujol, compositor de la banda sonora d’entre altres títols, de la Blancaneus i els set nans, de Joventut de la Faràndula.  

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: