16 de novembre 2005

Bon inici i victòria balsàmica del femení unionista


tot mataró
16 novembre 2006

El Mataró no va donar opcions al potent Sòller
Aquesta vegada la concentració sí que va ser l'òptima a l’inici del matx, i les noies de la UE Mataró van començar ja amb deu punts de renda (18-8), que van permetre jugar amb més comoditat davant del potent Joventut Sòller, un dels equips capdavanters del grup. El joc interior unionista va saber aturar a les pivots visitants, mentre que les altres jugadores van estar molt encertades, i això va permetre administrar molt bé la renda favorable durant tot el partit. El Mataró va demostrar que un bon treball de conjunt és més important que tenir bones individualitats, i va despendre una sensació d’equip molt positiva. Amb el millor partit de la temporada, les unionistes guanyen credibilitat i confiança de cara als propers compromisos, amb la intenció d’equilibrar el balanç de victòries i derrotes el més ràpid possible.
UE Mataró 74 - 66 J.Sòller UE Mataró: Sala (7), Carbó (22), Vilarrubla (6), Gárate (13) i Nicolás (7), equip inicial; Argemí, Siñol (7), Maymí, De Miguel (7) i Chacón (3). 3 triples: Siñol, De Miguel i Vilarrubla. 21 de 31 en tirs lliures (68%). 24 de 54 en tirs de camp (44%). 32 rebots. 22 faltes personals, Vilarrubla eliminada.
Marcador:18-8, 38-28; 57-43 i 72-66.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...