15 de novembre 2005

La UE Mataró perd un altre partit a casa

cap gros
15 novembre 2005

Els unionistes no troben el seu millor joc en els partits del Josep Mora i cauen 66-76 contra l'Esplugues
per Marc Mayola - 15/11/2005 1:15

La UE Mataró ha guanyat cinc dels deu partits disputats de la Lliga EBA. Això sí, a casa, els de Josep Maria Margall han perdut quatre dels cinc partits que hi han jugat. Diumenge, contra l'Esplugues, els locals van tornar a punxar contra un equip de la part baixa de la classificació.El primer quart, força igualat, va acabar amb un 20-23. En el segon període, el Mataró va començar a evidenciar la falta de concentració. Els jugadors de Margall van desaprofitar contraatacs fàcils i van fallar tirs i entrades que semblaven clars. Només 11 punts en aquests segons deu minuts pel Mataró i, al descans, 31-38 pels visitants.El tercer quart va començar amb la defensa mataronina fent aigües i amb un parcial de 2-9 per l'Esplugues que es col·locava 14 punts per davant (33-47). Al final d'aquest període, el Mataró havia retallat una mica el desavantatge gràcies als triples de Costa i Ventura (46-55).En els darrers deu minuts, amb el marcador estancat en un 54-62, els locals van desaprofitar cinc atacs consecutius que haguessin pogut significar la remuntada. L'Esplugues, amb els triples de Morales i els rebots ofensius de Sanmartín, va servir-se dels regals del Mataró per acabar de sentenciar el partit (66-76).Margall: "Em queixo de la falta de motivació."Normalment, l'entrenador de la UE Mataró, destaca la trempera i la motivació dels seus jugadors en tots els partits. Aquest diumenge, però, Margall considera que "Ells (l'Esplugues) han sortit motivats i nosaltres no. Em queixo de la falta de motivació. Podem fallar tirs fàcils, que avui n'hem fallat molts, però el que no m'agrada és que l'equip baixi els braços."L'entrenador calellenc del Mataró compara el partit de Navàs amb la derrota contra l'Esplugues i dóna un toc d'atenció als seus jugadors: "L'altre dia vam guanyar a Navàs jugant molt bé, però avui ens crèiem els reis del mambo, i no ho som. Som un equip que ha de treballar molt per tirar endavant els partits."
UE Mataró: 66. Paco Hernández (10), Xavier Costa (19), Artur Magriñà, Sergi Homs (9), Roger Juan (9), Moisès Casín, Jordi Ventura (13), Luis Amor (2), Marc Forcada (3), Jacob Molina (1), Edgar San Epifanio.
AB Esplugues: 76. Xavier Forcada (7), Sergi Merino (13), Javier Antolín (18), Oscar Pizarro (2), Oriol Olucha (4), Jordi Morales (16), Carlos Ranz (6), Santi Franquesa (4), Alexandre Sanmartín (6).
Parcials: 20-23, 11-15, 15-17, 20-21.
Àrbitres: Hernando i Jerez.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...