27 de novembre 2005

Llàcer signa el seu primer musical a partir del món dels «ki-kids»

el punt
27 novembre 2005

El muntatge es farà en les matinals dels caps de setmana al Condal de Barcelona

J.B.. Barcelona
Àngel Llacer va estar-se cinc dies cantant els temes dels ki-kids a casa fins que va construir un espectacle, que integra les cançons d'aquests dibuixos animats, que avui s'estrenen al Condal. La màgia dels Ki-kids vol educar en valors i en coneixement els nens a través del joc.


Presentació aquesta setmana de l'espectacle per a nens i nenes La màgia dels ki-kids.
Foto: JUANMA RAMOS
Aquest musical s'estrena avui i es podrà veure els dissabtes i els diumenges al Teatre Condal. També hi ha previstes sessions escolars els dilluns i els dimarts. Àngel Llàcer recomana l'espectacle a tots els públics ja que, des de la senzillesa, s'arriba a «l'essència de les coses». Per Llàcer, no es tracta d'un muntatge moralista tot i que sí que pretén ser pedagògic: «Avui la moral no existeix sinó que cadascú se la va construint.» Els creadors de l'espectacle -Pujol i Llàcer- opinen que l'obra, de només 50 minuts de durada, captivarà la canalla a partir de 3 anys, perquè a més de la música i les atractives coreografies, «té molta emoció».
L'univers dels ki-kids neix de l'obsessió de Roser Pujol de ser mare. La primera paraula de la seva filla Victòria va ser un confús «ki-kit». Aquest nom recull la intenció pedagògica: volem nens vitals (ki, en japonès, vol dir energia, i kid significa nen en anglès). Per Pujol, és important que la canalla aprengui a resoldre els problemes per si mateixa. En aquest sentit, reforça aquesta tesi el personatge adult, Mr. K, que s'escolta els nens i els dóna pistes per arribar a l'objectiu que persegueixen. El Mr. K de la representació de teatre (Pablo Dequi) és el mateix actor que ja apareixia en els tres DVD anteriors. De fet, Pujol va adonar-se que havia trobat el director ideal per al seu projecte musical quan va anar a veure aquest jove en la representació de Ja en tinc 30! la temporada passada al Paral·lel: Llàcer era el director de la comèdia de Jordi Silva. En la nova proposta teatral, Ramon Pujol interpreta el paper de Kio, mentre que Laia Pió és Pekas. Nerea de Miguel és Kia, la noia que parla anglès i que aprendrà a comunicar-se amb els altres a través dels gestos. Per acabar, la producció també inclou la girafa, que és la mascota (Jaime Puerta). Guillem Albà interpreta la resta dels papers.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...