28 de novembre 2005

La UE Mataró continua amb problemes al Palau (67-92)

tot mataró
28 novembre 2005

El Prat va demostrar que és un equip molt sòlid i amb un parcial de 9-26 al segon quart va sentenciar el matx
La Unió Esportiva Mataró no va poder canviar la dinàmica negativa d’aquesta temporada al Palau Josep Mora i va caure derrotat per un sòlid equip com El Prat. El partit es va sentenciar en un segon quart demolidor per part del conjunt visitant, que amb un parcial de 9-26 que va donar-li un avantatge que va acabar resultant definitiu. A l’inici del partit els locals van sortir molt concentrats i van mantenir la igualtat en el marcador durant el primer quart, anant per davant en algunes ocasions. Al segon es va poder veure al millor Prat, que va desplegar un joc mollt efectiu i amb un contundent parcial de 9-26 en el segon període van deixar el matx pràcticament sentenciat abans del descans. A la represa els de Margall van intentar aturar el joc interior dels visitants amb una defensa zonal, però llavors va aparèixer l’encert del tir exterior del Prat, fent inútils els esforços unionistes. Els recursos locals es van esgotar i no van trobar la manera de tornar-se a acostar en el marcador, i el seu tècnic va aprofitar per donar minuts als jugadors menys habituals, donant el partit per perdut.

UE MATARÓ 67 - 92 EL PRAT

UE MATARÓ: Paco Hernández (20), Xavier Costa (9), Sergi Homs (4), Roger Juan (12) i Jordi Ventura (10) equip inicial; Artur Magriñà (10), Daniel Ortiz, Moisés Casín, Luis Amor, Marc Forcada, Jacob Molina i EdgarSan Epifanio (2). 6 triples; Ventura (2), Hernández (2), Costa i Magriñà. 9 de 12 en tirs lliures (75%). 26 de 64 en tirs de camp (41%). 24 rebots. 20 faltes personals, Homs eliminat.

EL PRAT: Vall-llobera (11), Larraz (10), Ribas, Araque (9) i Novel (14) equip inicial; Andrés (4), Núñez (11), García (7), Olaguibe (2), Benito (12) i Teruel (12). 9 triples; Núñez (3), Larraz (2), Teruel (2), Vall-llobera i Araque. 19 de 23 tirs lliures (83%). 32 de 51 tirs de camp (63%). 30 rebots. 19 faltes personals, Ribas eliminat.
MARCADOR: 18-18, 27-44; 46-63 i 67-92.
ÀRBITRES: Mulet i Vázquez.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...