cap gros
14 novembre 2005

Les mataronines derroten el Joventut Mariana de Sóller per 72-66
per Marc Mayola - 14/11/2005 23:53
Partit molt complet de l'equip de Josep Alemany. La clau de l'enfontament va ser la que, precisament, ens avançava l'entrenador del Sènior femení abans del partit. Alemany volia que les seves jugadores sortissin molt concentrades a la pista per evitar que el Sóller s'escapés en el marcador. Doncs així va ser. Les unionistes van fer un primer quart fulminant (18-8) i gràcies a l'embranzida inicial, ja no van deixar les regnes del partit en cap moment. En aquest sentit, Alemany es mostra molt satisfet amb l'actitud del seu equip perquè "vam millorar el gran handicap dels últims partits, aquesta concentració inicial."El segon quart va ser de transició (20-20) i en el tercer, el Mataró va tornar a obrir forat en el marcador gràcies a un parcial de 19-15. La UE Mataró va fer parar boig l'atac balear. Les defenses alternatives que va ordenar Alemany van impossibilitar que el Sóller entrés dins el partit. En els darrers deu minuts, algunes pèrdues de pilota de les mataronines, van propiciar una tímida reacció del Sóller, que va maquillar el marcador fins el 72-66 final.Josep Alemany vol "destacar la gran capacitat de treball col·lectiu i l'esperit d'equip". L'entrenador de la UE Mataró valora molt positivament el partit de les seves jugadores. Begoña Gárate, Eva Vilarrubla i Rosa Maymí (12 rebots) van controlar el poderós joc interior del Sóller i la mateixa Begoña, es va convertir en un autèntic malson ofensiu per l'equip visitant. L'escorta Anna Carbó també va treballar molt bé en defensa i li van sobrar forces per liderar l'atac del Mataró amb els seus 22 punts. La capitana Anna Sala, va exercir com a tal i va encomanar, a la resta de jugadores, el seu esperit de lideratge.
UE Mataró: 72. Anna Sala (7), Laura Argemí, Berta Siñol (7), Rosa Maymí, Anna Carbó (22), Susana De Miguel (7), Eva Vilarrubla (6), Mireia Chacón (3), Begoña Gárate (13), Teresa Nicolás (7)
Joventut Mariana Olis Sóller: 66. Raquel Sánchez De la Campa (2), Sara Morro, Maria Moreno, Sílvia Lara (25), Laura Fernández, Bàrbara Matemalas (5), Elisabeth Barlin (2), Marta Díez (2), Erika Gómez (18), Daniella Hutcheson (8), Cristina Odriozola (4).
Parcials: 18-8, 20-20, 19-15, 15-23.
Àrbitres: Feixa i Jerez.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...