La irregularitat porta a la derrota de les unionistes

tot mataró
23 novembre 2005

Les noies de Josep Alemany van caure a Olesa en un mal partit (80-68)
L’equip femení de la UE Mataró va notar molt la manca de profunditat de banqueta, degut a les baixes de Chacón i Sala, i va perdre a la pista de l’Olesa. A més, Siñol també estava tocada i no es va poder comptar amb la seva aportació habitual. L’inici unionista va ser bo, amb un 11-17 favorable, però les rotacions van fer baixar el ritme de joc i les locals van aconseguir un parcial de 15-0. Abans del descans les de Josep Alemany van tornar a igualar el partit, però al tercer quart no van ajustar la defensa i van encaixar 29 punts que van ser determinants. Al darrer quart el Mataró no va poder posar en perill la victòria local. El joc interior unionista no va estar al mateix nivell que la setmana anterior, i l’equip també ho va notar. Si aconsegueixen superar les irregularitats, segur que assoliran la solidesa que van mostrar durant bona part de la temporada passada.
Olesa 80 - 68 UE Mataró
UE MATARÓ:Maymí (5), Carbó (23), De Miguel (15), Vilarrubla (15) i Nicolás (8), equip inicial; Murcia (2), Argemí, Siñol, Gárate. 6 triples: De Miguel (5) i Maymí. 16 de 19 en tirs lliures (84%). 23 de 65 en tirs de camp (35%). 34 rebots. 18 faltes personals, Nicolás eliminada.
Marcador:16-17, 35-35; 64-52 i 80-68

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...