25 de gener 2013

Comediants recull el premi Joan Amades




publicat per
22 de gener de 2013
Foto: Aj. Canet

En un acte públic a la Vinya de Comediants, els membres del grup de teatre canetenc van rebre diumenge 20 de gener el recentment atorgat premi Joan Amades de Cultura popular. Un centenar de persones van omplir la cúpula per acompanyar Joan Font, Jaume Bernadet i la resta de l’equip de direcció i gestió de Comediants a l’hora de rebre aquest reconeixement.

Foto: comediants.com
Durant l’acte també es va recordar els companys desapareguts i que tanta feina han fet durant els 40 anys de vida de Comediants. El director, Joan Font, va manifestar que aquest premi “és merescut, ja que es tracta de reconèixer l’esforç per mantenir viva la cultura popular i d’això Comediants en són sinó el millor, un dels millors exponents a nivell internacional”. També, a l’hora de recollir el premi, Jaume Bernadet va dir que “si tots seguim omplint el menjador, Comediants romandrà a la cuina per preparar-nos art amb els productes que la cultura popular guarda al rebost”.
El guardó va ser lliurat pel president de l’Associació Cultural Joan Amades, Amadeu Carbó, acompanyat per l’alcalde de Canet, Jesús Marín, i pel director general de Cultura Popular i Tradicional de la Generalitat de Catalunya, Lluís Puig.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...