18 de gener 2013

L’espectacular Passió d’Esparreguera surt del seu hàbitat natural i se’n podrà veure un fragment aquest dissabte a Valls



publicat per
18 gener de 2013

Una de les representacions religioses més extraordinàries que es poden veure a Catalunya, La Passió d’Esparreguera, abandona per un dia el seu escenari habitual i es trasllada a Valls per mostrar una de les seves escenes més emotives. Aquesta és una iniciativa que té per a objectiu promocionar-la, tot explicant-ne els seus secrets, anècdotes i curiositats més interessants.

El petit tastet de la Passió d’Esparreguera es podrà veure aquest dissabte, 19 de gener, a les 20h, al Teatre Principal de Valls. Seran membres del Patronat de la Passió i actors d’aquesta magna representació els que oferiran una de les escenes més captivadores. I en sabrem més a través d’imatges, de fragments de pel·lícules i filmacions.

L’acte s’emmarca dins de la programació commemorativa del desè aniversari de la recuperació de la processó del Sant Enterrament. L’esdeveniment l’organitza l’Agrupació de Confraries i Germandats de la Setmana Santa de Valls. L’entrada és gratuïta.
La Passió d’Esparreguera se celebra en diferents dates durant els mesos de març, abril i maig.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...