26 de gener 2013

Els Pastorets de l'Ametlla de Merola tanquen temporada diumenge




L'última de quatre funcions es farà el 27 de gener a 2/4 de 5 al teatre

publicat per
http://www.dbergueda.cat
foto :Jaume Vilà
24 de gener de 2013

L’Ametlla de Merola tanca aquest diumenge les representacions dels Pastorets. Serà l'última de quatre funcions, que de moment s’han fet amb èxit. El públic ha respost i després de tres anys d’absència de l’obra clàssica no se l’ha volgut tornar a perdre. Recordem que la rehabilitació del teatre va obligar a suplir els pastorets en versió concert, que també va tenir bona acceptació.

Ball de Matons dels Pastorets de l'Ametlla de MerolaARXIU/JAUME VILÀ
El repte per a l’equip dels Pastorets de l’Ametlla aquest any ha estat recuperar de nou el text complet de l’obra i adaptar-la a les noves condicions del teatre i les millores tècniques assolides. L’obra ‘La flor de Nadal’, de Francesc d’Assís Picas i amb música de Josep Conangla, mobilitza unes 140 persones, entre actors i tècnics.

Al teatre falta encara rehabilitar el pati de butaques, però s’ha reformat totalment l’estructura, els vestidors i la caixa escènica, amb noves instal·lacions de llum i so i motors elèctrics per moure els diferents decorats. Es tracta de la primera fase de les obres de millora integral d’aquest equipament, uns treballs que han permès millorar la seguretat del teatre, reforçant els fonaments i renovant el sostre, com pel que fa a sortides d’emergència i mesures contra incendis.

Els Pastorets de l’Ametlla tancaran el cicle de representacions aquest diumenge, 27 de gener. L’obra es pot veure al teatre d’aquesta colònia de Puig-reig i començarà a 2/4 de 5 de la tarda.

El preu de l'entrada és de 12 euros i anticipada en val 10. Es pot reservar entrant a la pàgina web www.ametllademerola.cat.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...