17 de gener 2013

Els Pastorets de Calaf recorden a l'actriu Anna Lizaran




publicat per
16 de gener de 2013

Els Pastorets de Calaf van homenatjar a l’actriu Anna Lizaran en la funció de diumenge. Es va recordar breument la seva brillant trajectòria al món del teatre i van cantar un dels tradicionals 'cuplets' íntegrament dedicat a l'actriu recentment desaperaguda. Els Pastorets de Calaf faran dues representacions més abans d'acabar la temporada.

La notícia de la sobtada mort de l’actriu Anna Lizaran va trasbalsar el passat cap de setmana el teatre i la cultura catalana. És per això que des dels Pastorets de Calaf també es va voler retre un sincer homenatge a la gran actriu.

En la funció de diumenge, el text, llegit per un dels protagonistes de l’espectacle, en Rovelló, es es va recordar breument la brillant trajectòria d’Anna Lizaran fent especial esment als seus inicis dalt de l’escenari: en el teatre més proper, el de la seva Esparraguera natal, on va començar fent papers als Pastorets i a la popular Passió. També es va voler recordar la participació de l’actriu en la creació de projectes com Els Comediants o el Teatre Lliure, que tantes hores de creació artística han ofert i que encara perduren. Finalment, es va destacar l’esforç, el talent i l’enorme dedicació al món del teatre de la desapareguda actriu.

A continuació, el mateix Rovelló es va encarregar de cantar un dels tradicionals 'cuplets' íntegrament dedicat a Anna Lizaran, que també fou llargament aplaudit pel públic.

2 funcions
Els Pastorets de Calaf encara faran dues representacions: aquest diumenge, 20 de gener, i el segünet, el 27 de gener. Les funcions tenen lloc al Casal de Calaf a les 17.30 h i l’entrada es pot comprar anticipadament a Telentrada.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...