20 de gener 2013

‘Maps’, dansa per animar les famílies a viatjar i descobrir noves cultures




L'obra de Nats Nus Dansa es presenta aquest diumenge al Monumental de la mà de la Xarxa

publicat per
18 de gener de 2013     
               
El cicle ‘Sortim en família’, que acull totes les propostes escèniques per a púbic infantil i familiar, viu aquest diumenge la seva segona cita. Arriba el torn de la programació de la Xarxa, que aposta pel teatre i la dansa. Per això, ha fitxat la companyia Nats Nus, que presentarà al teatre Monumental la seva obra ‘Maps’. Es tracta d’un espectable que parla de la necessitat que sempre ha sentit l’ésser humà per viatjar, descobrint nous horitzons i cultures diferents, de cara experimentar sensacions i maneres de viure, pensar i comunicar-se fins ara desconegudes. L’obra vol mostrar als infants i els seus pares la importància del viatjar com a via per a l’aprenentatge. Ho fa a través de Quatre personatges carregats de velles maletes, que passen a ser companys i descobreixen sons, paisatges, idiomes, olors i sabors de diferents cultures del món.

Nats Nus és una companyia de dansa fundada l’any 1987, que explora la interacció d’aquest gènere amb altres llenguatges escènics, com el teatre d’objectes, la màgia o els audiovisuals. Ha impulsat un total de 18 espectacles dels quals n’ha fet més de dues mil representacions a vint països d’arreu del món. La companyia està dirigida pels coreògrafs Claudia Moreso i Toni Mira. Des del 2005, a més, realitzen un programa educatiu i artístic al Teatre Auditori de Sant Cugat per portar el món de la dansa contemporània a les escoles públiques de la ciutat vallesana.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...