31 de gener 2013

El Temporada Alta, el primer festival d'arts escèniques d'Espanya


publicat per
http://www.elperiodico.cat
23 de gener de 2013
foto : José Luis Roca

El certamen és la segona iniciativa cultural de Catalunya, segons l'estudi, darrere del Macba

El festival d'arts escèniques Temporada Alta, que s'organitza cada tardor a Girona i Salt, s'ha convertit en el primer d'aquest gènere d'Espanya, segons el baròmetre d'observació de la cultura de la Fundació Contemporània. Els responsables de la cita han comunicat la consideració rebuda per part d'una comissió integrada per 11 professionals de l'àmbit cultural.

El Temporada Alta es converteix, a més, en el segon projecte teatral més important d'Espanya, únicament superat pel Teatro Real de Madrid. El festival de Girona se situa com a 12è esdeveniment cultural espanyol per la seva transcendència i supera per primera vegada els principals teatres i cites de l'àmbit de Barcelona.

El festival que dirigeix Salvador Sunyer és ara la segona iniciativa cultural de Catalunya, segons aquest estudi, que situa en la primera posició el Museu d'Art Contemporani de Barcelona (Macba). Sunyer ha estat convidat a explicar la seva fórmula de gestió en el marc de les Trobades Internacionals de Gestió Cultural, que se celebraran a Madrid del 24 al 25 de gener.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...