28 de gener 2013

La Passió de La Cava torna amb més representacions




publicat per
http://www.deltebre.org
23 de gener de 2013

L'Associació 'La Passió de la Cava' es troba immersa en la preparació de les representacions d'aquest 2013. L'obra, que relata els fets històrics de la vida, passió i mort de Jesucrist, es portarà a escena 4 cops, un del quals serà a l'aire lliure el Divendres Sant . Basada en el text castellà de la Divina Tragedia de Jose Julio Martinez i adaptada al català col.loquial per Josep Marin, la Passió de La Cava es porta representant de forma intermitent des del 1956 al saló parroquial i des de fa dos anys inclou una escenificació a l'aire lliure . La Passió de La Cava consta de 27 quadres repartits en 2 parts i d'un total de 91 personatges, als quals donen vida 80 actors.

A l'acte de presentació del cartell, video i publicitat promocional el director i president de l'Associació de la Passió de La Cava, Domingo Bertomeu subratllava " entre les novetats cal destacar que hi haurà més representacions i seguint en la línea dels altres anys la Passió tornarà a sortir al carrer enguany, serà el mateix divendres sant abans de la processó de l'enterrament". Per al regidor de Cultura, Educació i Comunicació de l'Ajuntament de Deltebre, Joan Alginet " la Passió és un dels esdeveniments culturals més importants del municipi i amb més tradició ja que es porta representant des del 1956" .

Les representacions d'enguany es faran el diumenge 17 de març a les 16:30h, el dissabte 23 de març a les 21:30h, el divendres 29 de març a les 20:00h al carrer Major i finalment el dissabte 6 d'abril a les 22:00h de la nit al saló parroquial Sant Miquel.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...