25 de gener 2013

Les representacions d’‘Els Pastorets del Vendrell’ continuaran fins al febrer




publicat per
22 gener 2013

Durant el mes de gener i primers de febrer Els Pastorets del Vendrell oferiran les representacions d’aquesta obra popular que enguany arriba a la 44a edició de manera ininterrompuda.
Aquest any se celebren 44 anys d’escenificacions ininterrompudes d’Els Pastorets del Vendrell, ja que la primera representació d’aquest espectacle com es coneix en l’actualitat va tenir lloc el dia Cap d’Any de 1966.
Però poca gent sap que aquesta temporada se celebren els 130 anys de la tradició dels Pastorets al Vendrell, tal com es destaca des de l’entitat que els representa. Tal com es recull a les memòries de Pau Casals, l’any 1983  el mestre participava en la representació que es feia al Centre Catòlic  sota la direcció del seu pare Carles Casals, per a la qual havia escrit, als seus 6 anys, alguns fragments de la partitura musical que s’estrenava en aquell moment.
Representacions 2013
Les representacions tindran lloc els dies 13, 20 i 27 de gener i 3 de febrer a les 5 de la tarda, Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell. El preu de les entrades és de 10 euros per als adults i de 5 euros per a menors de 10 anys.
per a més informació sobre les reprsentacions es pot trucar als telèfons   977 662 993  i  977 660 292 o bé consultar la web www.pastoretsdelvendrell.cat.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...