30 de gener 2013

Els Pastorets baixen el teló




publicat per
28 de gener de 2013

Els Pastorets posen el punt i final a la temporada amb les entrades exhaurides. El director del muntatge, Ferran Camps, fa una valoració molt positiva de l’experiència d’haver dirigit Els Pastorets per primera vegada. Explica que en les últimes quatre funcions les entrades es van esgotar i, per Camps, aquesta és la millor prova que l’espectacle i les novetats que s’hi han introduït aquest any han agradat al públic.
Entre les novetats més destacades que Ferran Camps ha introduït als Pastorets hi ha, per exemple, la incorporació de la pluja a l’escena de la lluita entre el bé i el mal i també que un dels àngels emprenia el vol en mig de l’actuació. El director artístic dels Pastorets considera que aquestes variacions han tingut una bona acceptació entre el públic i ja pensa més novetats per introduir en la funció de l’any que ve.
Els Pastorets es van estrenar el cap de setmana abans de Nadal i han posat el punt i final a la temporada aquest diumenge 27 de gener.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...