02 de desembre 2015

La Passió presenta el cartell i les dates de la temporada 2016



publicat per
30 de novembre de 2015

La Passió va presentar aquest diumenge el cartell per a la temporada 2016. Una imatge on el protagonista és el blanc seguint la composició de l'any anterior, però que canvia el personatge de Jesús pel d'un soldat romà.

El disseny del cartell ha estat realitzat pels dissenyadors esparreguerins Imma Mestres i Joan Pérez. Amb aquesta imatge, es pretén seguir la línia minimalista, clara i directa de la temporada anterior. L'actor del cartell és Miquel Santiveri, qui representa el centurió romà penedit d'haver sentenciat a mort a Jesús, una de les escenes de l'espectacle.

En el mateix cartell ja s'anuncien les dates de la temporada de Passió. La primera representació serà el 28 de febrer i l'última l'1 de maig.


La presentació es va dur a terme després del concert de tardor de la Jove Orquestra de Cambra de la Passió d'Esparreguera (JOCPE). Un acte que representa el tret de sortida de la nova temporada de l'espectacle i on es va anunciar que comptarà amb novetats.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...