28 de desembre 2005

El femení de la UE Mataró acaba bé l'any i la primera volta

tot mataró

28 desembre 2005

Tot i les baixes de Carbó i Maymí les de Josep Alemany van poder superar al Valls

Els punts es van quedar al Palau Mora / ACBon final de primera volta de l’equip femení de la UE Mataró, que va guanyar al Valls en el partit avançat de la tretzena jornada que es va jugar el passat dia 20 de desembre. Tot i les baixes de Carbó i Maymí per lesió, les unionistes van poder tirar el partit endavant i van anar sempre per davant en el marcador, fent-se amb una important victòria.

Les de Josep Alemany van tenir problemes per atacar la defensa en zona visitant, ja que l’encert en el tir exterior va ser bastant baix, però com que l’equip va funcionar en defensa van anar mantenint el control del partit, tot i que amb avantatges curts en el marcador. Al darrer minut de partit el Valls es va arribar a posar a només tres punts, però mai es va arribar a tenir la sensació de poder perdre el partit, ja que les unionistes van mantenir la calma i van seguir anotant. Bona manera d’acabar la primera volta per l’equip mataroní, que no juga fins al dia 14 de gener, quan rep al líder al Palau, el Nacex Jovent.

UE MATARÓ 57-52 CB VALLS
UE MATARÓ: Sala (8), De Miguel (6), Vilarrubla (9), Gárate (10) i Nicolás (6), equip inicial; Murcia (9), Argemí (2), Siñol (5) i Monleón (2). 6 triples: Sala (2), De Miguel (2), Murcia i Nicolás. 15 de 20 en tirs lliures (75%). 18 de 53 en tirs de camp (34%). 42 rebots. 17 faltes personals.
MARCADOR: 17-15, 27-23; 42-34 i 57-52.

Classificació i resultats de 1a Estatal B de Futbol Sala

Redacció // El Tot Esport

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...