Les noies de la UEM no poden amb la tercera victòria seguida

tot mataró
21 desembre 2005
Lima Horta 54 - 49 UE Mataró
L’equip femení de la UE Mataró no va poder sumar la tercera victòria consecutiva ja que tot i una bona primera meitat va acabar caient a la pista del Santa Rosa de Lima Horta. Les unionistes van començar molt bé el partit, agafant dotze punts d’avantatge en el primer quart (11-23), però al segon quart ja no van estar tant encertades, tot i marxar al descans amb tretze punts de renda (21-34). A la represa les locals van apretar en defensa i les de Josep Alemany van tenir moltes més dificultats per anotar, agafant una ansietat que encara va ser més negativa. Tot i això es va entrar en el darrer minut amb empat en el marcador (49-49), però un triple del Lima Horta va enfonsar al conjunt mataroní, que després de perdre la pilota va fer una falta que permetia a les locals sentenciar des de la línia de tirs lliures. La UE Mataró tenia encara temps per intentar una proesa, però la dinàmica negativa de cara a cistella ho va impedir i es va perdre un partit que semblava guanyat al descans.
UE MATARÓ: Carbó (9), De Miguel, Vilarrubla (12), Gárate (8) i Nicolás (3), equip inicial; Sala (3), Murcia (4), Argemí, Siñol (10) i Monleón. 3 triples: Vilarrubla (2) i Carbó. 10 de 16 en tirs lliures (62%). 18 de 56 en tirs de camp (32%). 26 rebots. 19 faltes personals, Gárate eliminada.
MARCADOR: 11-23, 21-34; 41-42 i 54-49.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...