23 de desembre 2005

Margall: “No hem de pensar que el nou fitxatge grec és en Fotis”

tot mataró
23 desembre 2005
Aquesta setmana parlem amb l’entrenador de la UE Mataró

Amb tres derrotes consecutives sembla que l’equip no acaba d’agafar la línia.
Aquest està sent un any especial, teníem plantejat l’equip amb tres jugadors del Barça però finalment no es va tancar l’acord. Tenim el pressupost més baix de la categoria i duros a quatre peles no n'hi han. Això no vol dir que a aquestes alçades ja tirem la tovallola, el nostre objectiu enguany es la permanència i amb els jugadors de la casa i els que puguin venir ho intentarem. Si ho aconseguim ens sentirem molt orgullosos pel treball que estem realitzant. No hem de treballar pel que ens puguin pagar sinó per ser millors.
Bona temporada a fora, però massa derrotes a casa.
Tenim una manca de joc interior i els equips que han vingut a Mataró són els que segurament tenen una major força en el joc interior. Els nostre jugadors se les veuen amb pivots de 2,10 i es complicat. Per guanyar hem de jugar tots al 120% no només un, el nostre ha de ser un bàsquet agressiu.
Que em diu del nou fitxatge grec, Vaggels Geros?
No ho està fent malament, ens està ajudant però no hem de pensar que es en Fotis. És un jugador més gros, mesura dos metres justets, té bon tir i un tronc superior fort, el que el permet agafar bé la posició, i penso que ens anirà bé per tal de millorar el joc interior de l'equip.
Espereu portar algú altre per després de nadal?
La veritat és que ens agradaria millorar una mica l’equip i jugar amb més lleugeresa, som una plantilla curta i tirem de la cantera, que ho estan fent molt bé. Si aquesta temporada no hagués passat lo del Barça haguéssim estructurat la plantilla de forma diferent i ara tindríem algun jugador més per al joc interior.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...