El Sòller és massa rival

26 de març de 2007

Les noies de Cristina Navarro no van poder fer res davant un equip que lluita per l’ascens
Redacció Esports - Bàsquet

La UE Mataró va perdre a casa contra el Sòller de Mallorca, segon classificat i un dels equips amb més potents de la categoria en un Palau Josep Mora emmudit on es veu cada cop més lluny evitar el descens directe . Amb aquesta derrota l’equip fa un pas més pel descens de categoria i ara haurà de guanyar en les dos últims jornades de lliga i esperar que el Tenerife perdi els dos partits.
El partit va començar força igualat en els primers minuts, però ben aviat l’equip mallorquí va fer valer la seva superioritat dins de la pintura i va agafar una diferència de quinze punts al final del quart. En el segon quart l’equip de Cristina Navarro va anivellar les coses, tot i no acostar-se en el marcador gràcies a les cistelles de contraatac de la Blanca Garcia que va entrar des de la banqueta i que amb els seus divuit punts finals va ser la jugador més destacada de l’equip mataroní. Tot i això al descans es va arribar amb un contundent 29 a 46 en el marcador. Blanca Garcia i Elena Murcia van ser les millors.
En el tercer quart el nivell de joc d’ambdós equips va baixar substancialment fruit de les constants pèrdues de pilotes i de que el partit semblava completament sentenciat i el parcial va ser de 9 a 13 a favor de les visitants. En l'últim quart les mataronines a base de casta i punt d’honor va guanyar aquest parcial i van demostrar que d’haver tingut més constància en el seu joc haurien pogut plantar més cara al Sòller.
UE MATARÓ – SÒLLER 67 – 80