31 de març 2007

La Unió rep el Ciudad Real amb el punt de mira en la salvació

30 de març de 2007

La Unió rep el Ciudad Real amb el punt de mira en la salvació
El sènior femení, amb el descens ja consumat, voldrà acabar la temporada amb una victòria
per Aida Soriano Fiérrez
A falta de tres jornades pel final de la fase regular de la Lliga EBA, la Unió Esportiva Mataró es troba en posició de descens, però empatada a punts amb el seu rival més directe per la salvació, el Palma Playa Park. Els de Sobrín són tretzens, amb sis victòries i disset derrotes, i necessiten com a mínim dos triomfs més per aconseguir l’objectiu de la temporada: la permanència. Dissabte, en la jornada número 24, el rival que es trobaran al davant els unionistes serà el Ciudad Real, desè a la classificació amb dues victòries més que la Unió. El conjunt que dirigeix Tito Sobrín ja sap el què és guanyar a l’equip de Castella-La Manxa, doncs en el partit de la primera volta els unionistes van aconseguir el triomf per 91 a 96. En aquella ocasió, l’equip rival va comptar amb el jugador més alt de la Lliga EBA, el pivot anglès Neil Fingleton, de 2,32 metres d’alçada; dissabte, però, al Josep Mora, doncs els de Sobrín tornen a jugar a casa, el pivot anglès ja no hi serà perquè ja no es troba a les seves files del conjunt de Ciudad Real. Tanmateix, el rival sí que tindrà a la seva disposició a jugadors com José María López Pérez (tercer màxim anotador del grup E, amb 400 punts en 23 partits), Ramón Caballero González o Roberto Garrido Martínez. El conjunt mataroní, després de vèncer la setmana passada l’Alaior per 85-82, intentarà aconseguir la victòria que els permetés sortir del descens i apropar-se una mica més a la salvació. Amb un triomf davant el Ciudad Real i tenint en compte que el Palma Playa Park juga contra l’Alcora (quart classificat), els de Sobrín podrien acabar la jornada dotzens i fora del descens. Així doncs, davant la importància del partit els unionistes necessitaran el recolzament de l’afició més que mai per tornar a repetir la gesta de la setmana passada.
El sènior femení intentarà tancar la temporada amb una victòria
Després que la setmana passada l’equip consumés el seu descens a Copa Catalunya, el sènior femení de la Unió buscarà tancar la seva trajectòria a la Lliga Femenina-2 amb una victòria, que seria la quarta de la temporada. Les de Cristina Navarro, però, no ho tindran gens fàcil doncs s’enfrontaran a domicili de la Bella Easo Casablanca, que voldrà guanyar per sortir de les posicions de play-off de permanència i així salvar-se directament. Malgrat tot, les de Navarro, que en el partit de la primera volta contra l’equip saragossà van perdre per 47-67, no voldran acomiadar-se de la categoria de plata del bàsquet estatal amb una derrota i sortiran a totes a per la victòria.

El partit (sènior masculí)
U.E. Mataró- Baloncesto Ciudad Real CoivsaDissabte, 31 de març. 18:15h. Palau Josep Mora.24a jornada Lliga EBA (grup E)

El partit (sènior femení)
La Bella Easo Casablanca - U.E. MataróDissabte, 31 de març. 19:00h. Pavelló poliesportiu Stadium Casablanca, Saragossa (Saragossa). 26a jornada Lliga Femenina-2 (grup B)

Link d'interès:
Federació Espanyola de Bàsquet (FEB)

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...