29 de desembre 2008

Comediants

http://diarimaresme.com
19 de desembre de 2008

Nou projecte a Canet. L'Ajuntament va aprovar en un Ple municipal la creació del Consell Municipal Comediants (CMC) que té com a finalitat l'assessorament, la informació i la col·laboració en el projecte "Casa Comediants".

El nou projecte es dedicarà a la divulgació i l'estudi de l'obra de Comediants, el seu imaginari i la cultura popular. I és que aquesta companyia de teatre està molt arrelada a la població de l’Alt Maresme, a la comarca i al país. Dirigida per l’incansable Joan Font, és un símbol de la cultura de carrer, de les festes majors, i del teatre mediterrani. Una manera de mirar diferent, on l’espectador és part de l’espectacle, i on la vida es celebra amb colors i balls.

Canet fa bé de recolzar l’obra de Comediants. No són tantes les apostes, clares i contundents, per potenciar la cultura en aquesta comarca. Però sembla que, poc a poc, hi ha municipis que comencen a entendre la importància de fer-ho. Si tenim teatre de qualitat a Canet, podent visitar el llegat de Palau i Fabre a Caldetes i, d’aquí poc, un museu de referència al costat, com el que planeja fer Bassat a Mataró, no caldrà que “fugim” cap a Barcelona.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...