26 de desembre 2008

La Mostra de Teatre de Barcelona premia el «Projecte Llenamú» del grup Corcia



www.osona.com
16 de desembre de 2008

Ahir a la nit es va celebrar la gala d'entrega de premis de la XIII Mostra de Teatre de Barcelona, amb 15 companyies finalistes. La gran guanyadora va ser Corcia Teatre, amb el seu espectacle "Projecte Llenamú", una comèdia àcida que reflexiona sobre si per la societat "són més importants les persones o les pedres", segons Joan Roura, director de l'obra. L'espectacle està coproduït pel Museu Industrial del Ter de Manlleu i l'Ajuntament de Manlleu.
Un jurat format per 10 persones del món del teatre i el periodisme li van atorgar l'accèssit al Millor espectacle. A més a més, l'actor Cesc Pérez es va endur premi al Millor actor per la seva interpretació del personatge Esteve Gasòliba (a la foto, tots els premiats).

Aquests dos premis i dues nominacions més (Premi Votació Popular i Premi a millor actriu per Mata Parramón) van convertir Projecte Llenamú en l'espectacle més nominat de la gala.

A més a més del reconeixament que suposa un premi d'aquestes característiques, l'accèssit al Millor espectacle està premiat amb una gira al primer trimestre del 2009 amb la seva programació a la Sala Planeta de Girona, Teatre de l'Aurora d'Igualada, Teatre de Ponent de Granollers, Sala Trono de Tarragona, l'Estruch de Sabadell i Bravium Teatre de Reus.

"Projecte Llenamú" va estar seleccionada per la XIII Mostra de Teatre Barcelona d'entre 120 espectacles presentats i es va poder veure al Teatre del Raval els passats 15 i 16 de novembre. L'obra va tenir una bona acollida per part del públic.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...