27 de desembre 2008

Montmeló recupera "Els Pastorets"


http://totmontmelo.blogspot.com
24 desembre de 2008

Com bé diu aquesta notícia d'El 9 Nou de l'edició de dimarts 23 de desembre de 2008, Montmeló acaba de recuperar l'obra de teatre "Els Pastorets".

"Els Pastorets" ha estat sempre una obra molt arrelada a la història del poble. Ara feia 15 anys que no es representava, però l'obra de Josep M. Folch i Torres es duia a escena des dels anys 50 a l'antic Casino. Després se'n va fer càrrec l'associació Amigos de Montmeló, més tard els Cabezas de Familia i, posteriorment, la Parròquia Santa Maria de Montmeló. Pels vols de 1970, any de què data aquesta fotografia, en Sebastià Font Sors era qui duia la direcció del grup escènic de Montmeló.
Al final, i qui va deixar-la de representar, va ser l'antiga Agrupació Sardanista i Cultural. Ara, l'Agrupa, els dies 26 i 28 de desembre a les 18h al Teatre de l'Agrupació, l'han volgut fer tornar a la vida cultural del poble.
Com bé veiem en aquest cartell, "Els Pastorets" no només es representava al poble, sinó que es feia tota una gira pels pobles veïns representant-la. El cartell és de Corró d'Avall, de gener de 1970.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...