01 de desembre 2008

L’Aula de Teatre amplia la seva oferta amb tres monogràfics nous

www.capgros.com
27 de novembre de 2008

El període de matriculacions començarà el pròxim 8 de desembre

per Gerard Aragón

L’Aula de Teatre expandeix els seus serveis. Des de gener fins a principis de juny de l’any vinent, l’aula oferirà cinc monogràfics basats en l’art escènic als ciutadans que així ho desitgin. Enguany, en destaca la incorporació de tres cursos nous: “Escriptura teatral” (del 7 de gener al 25 de febrer), que consisteix en un taller teòric-pràctic per a descobrir les tècniques de les situacions i diàlegs d’una obra. “Pedagogia teatral”(18 i 25 d’abril i 9 i 16 de maig), adreçat als mestres per tal de situar el teatre com a eina per educar en valors de convivència, iniciativa personal o responsabilitat. I finalment “Maquillatge teatral”(18 i 25 d’abril i 9 i 16 de maig), que posa al servei dels alumnes un conjunt de tècniques bàsiques de maquillatge teatral i caracterització de personatges.

Aquests tres cursos s’uniran als vells monogràfics “Acrobàcia expressiva” i “Teatre social”, que aquest any repetiran. El primer (del 12 de gener al 8 de juny) es centra en el domini del cos per guanyar expressivitat teatral, mentre que el segon (14, 21, 28 de març/18, 25 d’abril/9 de maig) es basa en el desenvolupament d’eines teatrals en l’àmbit del treball social. En paraules de Cristina Navarro, directora de l’Aula de Teatre, “esperem donar un servei a ciutadans i ciutadanes que no poden venir durant l’any i que busquen realitzar coses més específiques”. A més, Navarro invita a que la gent “entri a l’aula i pregunti”.

El període de matriculacions s’iniciarà el proper 8 de desembre i es perllongarà fins el 23 del mateix mes.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...