25 de juny 2009

El Centre d'Arts Escèniques de Terrassa oferirà entrades a 3 euros


www.lamalla.cat
23 de juny de 2009

Ramon Madaula, Sílvia Munt o Concha Velasco són alguns dels noms que inclou la propera temporada
IVANNA VALLESPIN
Terrassa

L'estrena en català de l'obra 'Una comèdia espanyola', dirigida per Sílvia Munt, 'La Vida por delante', protagonitzada per Concha Velasco, o una versió arriscada de la 'Ilíada' d'Homer, són algunes de les propostes destacades de la propera temporada del Centre d'Arts Escèniques de Terrassa (CAET). Però una altra de les novetats fa referència al preu de les entrades, ja que a més dels descomptes habituals que ofereix el programa, enguany el Centre posa a disposició de persones en d'atur i menors de 18 anys entrades per un preu simbòlic de tres euros.
La nova temporada del CAET arrencarà amb l'estrena en català de 'Una comèdia espanyola', obra escrita per Yasmina Reza, però dirigida Sílvia Munt i protagonitzada per Mónica Randall i Ramon Madaula. Aquest últim, durant la presentació de la programació, ha explicat que es tracta d'una proposta de caire reflexiu que transcorre en una sala d'assajos en què els actors reflexionen sobre "el seu ofici, la vida i l'autor mentre assagen la comèdia que parla de les relacions familiars". L'obra ha tingut un gran èxit al teatre Valle Inclán de Madrid i que el proper 26 de setembre es podrà veure a Terrassa com a obertura de la temporada.

Una altra de les propostes destacades la protagonitza la veterana actriu Concha Velasco, que encapçala el repartiment de 'Una vida por delante'. La futura temporada també inclourà l'obra 'El Messies' de Toni Alba i Fermí Fernàndez i la reedició del contraclàssic terrassenc 'Okupastorets'.

El programa inclou altres apostes "més agosarades", segons ha qualificat el director del CAET, Pep Pla, com ara la comèdia anomenada 'Cancún' o una versió de la 'Ilíada' d'Homer, dirigida per Tom Bentley-Fisher. Precisament, el director d'aquest clàssic ha assegurat que l'obra, que parla sobre la relació entre la vida i la mort i sobre la guerra, és una de les més "violentes" que existeixen.

D'altra banda, la producció pròpia del CAET estarà centrada, durant la propera temporada, en el món del clown i el pallasso. En aquesta ocasió, el centre ha muntat la peça 'Petita feina per pallasso vell', un espectacle protagonitzat per Jordi Martínez, Monti i Claret Clown.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...