29 de juny 2009

'Stomp' torna a Barcelona després de cinc anys amb un espectacle renovat


www.europapress.cat
26 de juny de 2009
BARCELONA

El Teatre Victòria de Barcelona acull des d'avui i fins al 19 de juliol el retorn de 'Stomp' a la ciutat després de cinc anys d'absència, amb un espectacle renovat que incorpora noves músiques i noves coreografies, basat en un xou de gran format exhibit a Las Vegas i anomenat 'Stomp Out Loud'.

L'espectacle es basa en el ritme de la percussió i converteix en instruments musicals estris quotidians, com galledes d'escombraries, botes, encenedors i bombes de lampisteria. En aquesta ocasió també s'incorporen llaunes de pintura i cambres de rodes de camió, amb les quals els percussionistes improvisen bateries portàtils.

Des de la seva creació el 1991 a Anglaterra per Luke Cresswell i Steve McNicholas, 'Stomp' ha realitzat més de 10.000 funcions a les quals han assistit 14 milions d'espectadors en 43 països. Actualment, cinc companyies de Stomp mantenen una gira mundial simultània.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...