28 de desembre 2012

Bona acollida dels Pastorets de Pineda




publicat per
27 desembre de 2012

El dia de Nadal, es va fer la primera de les representacions de la temporada de Els Pastorets de Pineda amb les entrades esgotades i amb un públic familiar que va gaudir d’aquesta tradicional representació nadalenca.
Com a novetats d’enguany cal destacar la participació de l’escola Municipal de Música en la part instrumental de l’espectacle, a més de les noves coreografies dels balls dels diables i la recuperació del contrapàs de Pineda.
Pel que fa al repartiment entre els nombrosos canvis que es fan cada temporada, cal destacar que els tres Rovellons d’enguany són nous i debutants en aquest paper.
Una altre de les novetats destacades, és la col·laboració de l’Agrupament Escolta i Guia Montpalau. Al final de la funció una representació de la gent del CAU de Pineda, puja a l’escenari oferint la Flama de la Pau. Tots els assistents a la representació poden portar un llantió i poder emportar-se a casa seva aquesta Flama.
El proper diumenge i els dies 1, 6 i 13 de gener de 2013, es faran noves representacions, però a les 6 de la tarda. La reserva d’entrades es pot fer en el telèfon  93 762 33 23 i també on line per mitjà de www.ccrpineda.com.
La venda i recollida d’entrades es fa els dies de la funció de 12 a 1 del migdia i una hora abans de començar la funció.
A la representació del dia 6 de gener, ja han confirmat la seva presència SS.MM. Els Reis d’Orient que repartiran caramels a tots els assistents.
Finalment la funció del dia 13 de gener, la darrera, els anomenats Pastorets Solidaris, la recaptació anirà íntegrament a Càritas Parroquial. En aquesta representació hio participarà, com ja van fer l’any passat, l’Alcalde i tots els Regidors i Regidores de l’Ajuntament de Pineda de Mar.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...