dimecres, 12 de desembre de 2012

El Lliure recolza Carmen Machi
Un comunicat firmat per Lluís Pasqual, director del teatre, manifesta la seva indignació davant els comentaris contra l'actriu a les xarxes socials

publicat per www.elperiodico.cat Dimarts, 4 de desembre del 2012 

El Teatre Lliure ha respost als missatges apareguts a les xarxes socials animant la gent a no anar a veure l'obra 'Juicio a una zorra', protagonitzada per Carmen Machi al Lliure de Gràcia. A través d'un comunicat el director del Lliure, Lluís Pasqual, expressa primer la solidaritat amb l'actriu, "amb independència d'haver exercit la seva llibertat de pensament i opinió, que és un dret que, fins ara, pot exercir tothom". Pasqual deixa patent la seva "indignació"  davant de qualsevol intent de boicot a una manifestació cultural i lamenta "la trista sorpresa pel fet que és un company de professió que cada dia, com Carmen Machi, puja a l'escenari" qui hagi animat la gent a no anar al Lliure de Gràcia. Ho ha dit en referència a Toni Albà sense esmentar-lo-lo.

Pasqual aprofita per agrair les nombroses mostres de suport que han rebut després de sorgir la polèmica i destaca que el Lliure sempre ha intentat fer honor al seu nom, com demostra el fet que, "des de fa dècades, amb aquesta llibertat han entrat i han sortit artistes molt diversos, de la mateixa manera que parlem a espectadors molt diversos". En aquest sentit, ha precisat que "escollir o discriminar un artista de pensament democràtic per raons no teatrals seria com escollir o discriminar els espectadors, una clara actitud excloent, i en el cas d'un teatre públic, delictiva".

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: