18 de desembre 2012

El Teatre Gaudí Barcelona estrena Navegants, de Toni Cabré, Premi Crítica Serra d’Or de Teatre (del 4 de desembre al 30 de gener)




publicat per

Navegants
De Toni Cabré
Direcció: Marc Molina
Repartiment: Roser de Castro i Andreu Sans
Dimarts i dimecres a les 20.30h


Un dels millors textos de Toni Cabré i Premi Crítica Serra d’Or l’any 2000 arriba per fi als escenaris de Barcelona. El proper divendres 30 de novembre es presenta en roda de premsa l’estrena barcelonina de Navegants, que després d’estrenar-se a Mataró, fa temporada al TGB gràcies a l’entusiasta resposta de crítica i públic.
Fruït de l’interès de l’autor per l’univers d’Internet i la influència que aquest ha generat en la societat, Toni Cabré i la productora Factea han volgut ara més que mai produir aquesta història, que tot i tenir més de deu anys ha estat degudament adaptada per a situar-se en els temps actuals.
Així, a través de la relació entre els dos protagonistes, Cabré ens acosta una lectura molt particular dels canvis que Internet ha causat en les relacions humanes. En aquest cas, Navegants ens acosta en to de comèdia la història de dos personatges que, per atzar, es coneixen a Internet. Dos personatges, Ell i Ella, que inventen un joc, una realitat que no és la seva, una realitat virtual, i hi queden atrapats. Potser no era un joc tan innocent com es pensaven, o potser és que són més perversos del que ells mateixos estan disposats a acceptar…
O potser ambdues coses alhora.
El conflicte és servit i, com diu Ell en una rèplica de l’obra, Allò que la tecnologia uneix, que l’home no ho separi. Una comèdia àcida, oberta i desconcertant; una comèdia cínica.

Dia Mundial de l'Alzheimer