30 de desembre 2012

Els Pastorets reuneixen per tercer any les companyies teatrals vigatanes




publicat per
22 de desembre de 2012
Una escena dels Els Pastorets de Vic. Foto: Adrià Costa

Es faran quatre representacions a l’Atlàntida. El teatre també acull el tradicional Concert de Nadal, amb l’Orfeó Vigatà.

Per tercer any consecutiu, tornen els Pastorets de Vic a L’Atlàntida, amb les aventures d’en Roquet i en Rovelló de Folch i Torres. Aquesta iniciativa uneix les companyies teatrals vigatanes (Ventall Teatre, Quadre Escènic de l’Orfeó, Gallaret Teatre i Teatre La Palangana) en la representació de l’obra de Folch i Torres. A més, està concebuda com un projecte de ciutat, ja que compta amb la col·laboració d’altres entitats de Vic com les escoles de dansa, l’Escola Superior d’Art i Disseny, l’Escola de Música i Conservatori i el Cineclub, entre d’altres.

Enguany, es faran quatre sessions, a la sala Ramon Montanyà. Serà els dies 26, 28 i 30 de desembre i l’1 de gener.

Pel que fa a la programació de festes del teatre, també destacar el tradicional Concert de Nadal sota la direcció de Benet Camps i amb l’Orfeó Vigatà, el 25 de desembre, a dos quarts de 9 del vespre. En aquesta ocasió el programa vol ser un homenatge a Manuel Oltra, amb motiu del 90è aniversari del compositor català.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...