27 de desembre 2012

Arriben els Pastorets, un clàssic de les dates nadalenques




publicat per
20 desembre 2012

El primer Nadal dels Pastors, es representarà tres vegades durant aquestes festes, destacant la del dia de Sant Esteve, amb els papers principals interpretats pels nens i adolescents de la companyia.

La lluita entre el bé i el mal torna a Sitges per Nadal amb la representació dels Pastorets a Sitges. El primer Nadal dels Pastors de mossèn Rossend Fortunet, amb arranjaments musicals del mestre Manuel Torrens és una sarsuela pastoril que explica, en clau d'humor, el naixement de Jesús, a través de la història d'un poble amb el seu alcalde i secretari, o en Farruc i en Grillat, dos lladres que volen deixar l'ofici, i que els dimonis intentaran impedir,

Més d'un centenar de persones, ja siguin actors i actrius, col·laboradors, tècnics de so i llum, decoradors, etc... faran possible un any més aquesta representació, que compta amb una llarga tradició a la vila. L'obra es va estrenada a Sitges fa 80 anys, i actualment és la que, any rere any, se segueix representant, havent-se convertit en tot un clàssic del nostre Nadal.

Aquest any la secció del Casino Prado, l'Associació Teatral els Pastorets de Sitges, representaran els Pastorets el divendres 21 a les 22.00; el dia de Sant Esteve a les 18.30 amb una versió reduïda i amb el principal atractiu que els papers principals seran interpretats per a nens i adolescents de la companyia teatral; i finalment, el divendres 28, un any més, aprofitant que és el dia dels innocents, amb una versió on la sàtira i l'actualitat sitgetana modificaran el guió en certs moments de l'obra.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...