28 de desembre 2012

ELS PASTORETS A SANT FELIU




publicat per


Aquest Nadal, l'Agrupació Miralluna al capdavant i concretament el Grup de Teatre "Els Petits Pescallunes" han tornat a preparar els pastorets de Nadal  "EL DIMONI QUE NO ERA TAN DOLENT" original de LLuís Rius Oliva, obra que està adaptada especialment per a nens i nenes però que manté tot l'esperit de les tradicionals representacions de Pastorets. Hi trobarem trifulgues entre pastors, àngels i dimonis, la Verge Maria i Sant Josep i tots els personatges que formen part del nostre entranyable Nadal interpretats en aquest cas per a la mainada del nostre poble.
Si voleu gaudir d'una tarda de teatre divertida i entretinguda durant aquest dies de Nadal i a més voleu veure la mainada de Sant Feliu com actors no us els podeu perdre. Faran dues funcions al teatre de la Sala de Ca Les Hermanes: la primera, el dia 26 de desembre (Sant Esteve) a 2/4 de 7 de la tarda i la segona, el dissabte dia 29 de desembre a les 5 de la tarda. El preu de les entrades és de 3,00 € (a partir de 7 anys) i les entrades es vendran el mateix dia una estona abans a taquilla.
A gaudir de la funció!

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...