31 de desembre 2012

El Social trasllada 'Els Pastorets' al Teatre Principal




publicat per
31 desembre de 2013

L'entitat no ha pogut rehabilitar la sala Regina d’El Social. Aquest cap de setmana s’han fet tres funcions i encara se’n faran dues més els dies 1 i 6 de gener; totes, a les 18:30h. Joan Salvador dirigeix la seixantena d’actors i actrius que hi participen
 
Com cada any per Nadal arriba als teatres catalans l’obra de Josep Maria Folch i Torres, Els Pastorets. A Terrassa, la funció amb més tradició l’organitza El Social. Aquest cap de setmana se n’han fet les primeres representacions.

Enguany, el muntatge té lloc al Teatre Principal, ja que la sala Regina d’El Social encara no s’ha pogut rehabilitar. L’elenc artístic el formen una seixantena d’actors i actrius dirigits per Joan Salvador. Aquest cap de setmana s’han fet tres funcions i encara se’n faran dues més els dies 1 i 6 de gener; totes, a 2 quarts de 7 de la tarda.

Les entrades es poden comprar a la secretaria d’El Social i també a la taquilla del Teatre Principal una hora abans de cada representació.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...