18 de desembre 2012

Tornen els Pastorets de Valls




publicat per
10 desembre de 2012
foto : Representació dels Pastorets a Valls de l’edició passada. Foto: El Vallenc

Les representacions seran els dies 26, 28 i 30 de desembre de 2012, i els dies 1, 3 i 6 de gener de 2013  

Els Pastorets de Valls són uns dels pastorets amb més tradició de Catalunya i que combinen la tradicional història nadalenca amb tocs d’actualitat local. Fredolic i Garrafó són els dos pastors que protagonitzen la història, enguany encarnats per Sergi Gascón i Artur Santos, respectivament, els quals repeteixen el paper que ja van interpretar l’any passat, juntament amb Llucifer, que el torna a fer Ariadna Mariné. Les novetats en els personatges principals són les de Jaume Bernabeu en el paper de Satanàs i Mònica Rius en el d’àngel. L’espectacle aplega una seixantena d’actors i actrius amateurs de totes les edats juntament amb un equip tècnic també vinculat al Grup del Teatre Principal, que és qui porta a terme la producció d’aquest espectacle. La direcció dels Pastorets va a càrrec de Roger Montalà, conjuntament amb Ariadna Mariné.

Enguany les dates de representació seran els dies 26, 28 i 30 de desembre de 2012, i els dies 1, 3 i 6 de gener de 2013, sempre a les 18.00 hores. Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir al preu de 7 euros a les taquilles del Teatre Principal de Valls o a través del servei de Telentrada de Catalunya Caixa.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...