17 de desembre 2012

Els Pastorets tornen a les Borges, després de 17 anys




publicat per http://www.bondia.cat
Les Garrigues
Cultura
Dimecres 05, Desembre de 2012

El Grup de Teatre Nissaga ha decidit tornar a organitzar la representació dels tradicionals Pastorets de Folch i Torres, 17 anys després de la seva darrera representació al municipi.
Amb el patrocini de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de les Borges Blanques i la col·laboració del Consell Comarcal de les Garrigues i de diversos comerços del municipi, hi ha una única actuació prevista al Pavelló de l’Oli, el diumenge 23 de desembre a les 18.00 hores, en la que s’esperen unes 500 persones, i que anirà a càrrec dels Amics dels Pastorets de Montblanc, però amb la voluntat de crear afició per a interpretar-la l’any vinent el Grup Nissaga, amb gent de les Borges Blanques.
D’ençà de la seva refundació, ara fa un any, el Grup de Teatre Nissaga ha retornat l’interès i la passió pel teatre a les Borges i ara intenta recuperar la representació dels Pastorets. Els membres del grup consideren que els caldria disposar d’una cinquantena d’actors, decoradors i tramoistes, que esperen motivar amb el retorn als escenaris de l’obra aquest any. Les entrades es posaran a la venda el mateix diumenge 23 de desembre al Pavelló de l’Oli, en dos torns de matí i tarda, a un preu de 5 euros, que hauran de pagar els majors de 10 anys.


Dia Mundial de l'Alzheimer