24 de maig 2013

El Terrat formarà actors a Vilassar de Dalt




publicat per
Per Redacció
http://diarimaresme.com
23 de maig de 2013
Teatre La Massa | Foto: A.V.D.


La productora El Terrat i el Teatre La Massa han signat un conveni de col·laboració per tal que el teatre aculli, aquest estiu, els primers cursos intensius de formació d’actors en l’àmbit de la comèdia i l’humor. Sota el nom d’Aula Casa Terrat i coordinats per Maite Buenafuente, aquests primers cursos aniran dirigits a infants, joves i adults i es duran a terme durant el mes de juny, juliol i setembre de 2013.
Concretament, Aula Casa Terrat oferirà un ventall de cursos que anirà des de la iniciació a la comèdia i la improvisació, la imitació i la paròdia, el maquillatge o el coaching actoral per a adults fins a cursos centrats en el joc teatral per a infants o d’iniciació a la comèdia per a joves. Els cursos, que seran intensius i de periodicitat setmanal, tindran com a escenari els diversos espais escènics de què disposa el poble. A més de totes les instal·lacions de La Massa, el Teatre d’El Casal i alguns espais exteriors del poble també acolliran alguns dels tallers.
El conveni es va signar el passat 29 d’abril a l’Ajuntament de Vilassar de Dalt amb la presència de Marga Cardona, consellera delegada d’El Terrat, Maite Buenafuente i Lluís Elias coordinadors del projecte a Vilassar de Dalt, , l’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs i el regidor de cultura, Xavier Yelo. La jornada es va completar amb una visita al Teatre La Massa, espai principal dels cursos del projecte Aula Casa Terrat.
Segons informa el consistori, aquest conveni de col·laboració és fruit de l’interès mutu per la promoció de la cultura i el teatre no només a Vilassar sinó també a l’àrea d’influència del teatre que avarca tot el Maresme i fins a Barcelona i de la voluntat de dinamitzar els usos del Teatre La Massa. El projecte pedagògic Aula Casa Terrat ha estat creat per El Terrat amb l’objectiu de promoure l’ensenyament de la interpretació en el camp de la comèdia i l’humor. El Consorci del Teatre La Massa, per la seva banda, acollirà aquest projecte amb l’objectiu de dinamitzar les activitats culturals del centre.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...