18 de maig 2013

Tots dansen : Nou projecte de l’Escola de l’Espectador : Avui al Teatre Monumental




Participen tres instituts de la ciutat

Dissabte 18 de maig a les 19 h s’estrena un nou projecte a la ciutat, dins l’Escola de l’Espectador que vol apropar la dansa contemporània als joves de la ciutat i destacar la importància de la dansa com un element d’educació de valors.

Tots dansen està organitzat pel Mercat de les Flors i el Consorci Transversal amb la col·laboració dels espais escènics dels municipis de Mataró, Granollers i Olot. Els alumnes de 4t d’ESO  dels instituts Puig i Cadafalch, Alexandre Satorras i Thos i Codina han treballat durant el curs diferents coreografies de Sebastian García Ferro i Nathalie Labiano Boutens. Els alumnes de Mataró han tingut de professor el ballarí formador Daniel Rosado.

Els resultats s’estan ensenyant a través de les mostres protagonitzades per alumnes dels diferents instituts a les tres ciutats i en una trobada a porta tancada de tots els joves intèrprets al Mercat de les Flors el dia 7 de juny 2013.


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...