31 de maig 2013

L’Aula de Teatre mostra el resultat del curs amb els Tallers




publicat per
29 de maig de 2013

Arriben els tallers de final de curs de l’Aula de Teatre de la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró. Els tallers es duran a terme a Can Gassol i al Teatre Monumental i comptaran amb la participació de més de 250 alumnes.
Des del 31 de maig al 21 de juny els alumnes de diferents cursos mostraran el que han après durant aquest any escolar a través de 14 actuacions.
Enguany s’ha iniciat una col·laboració amb la campanya “La fam no fa vacances, tampoc al Maresme” del Banc dels Aliments. Es demana als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli que es repartirà entre les entitats benèfiques de Mataró.

Entrada a Can Gassol gratuïta amb invitació a recollir a les oficines de Cultura (C. de Sant Josep, 9).Entrada al Teatre Monumental gratuïta sense invitació.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...