16 de setembre 2017

El dia 16 PRESENTEM ESPECTACLES FAMILIARS i el dia 14 D'ADULTS

  



Notícies

El dia 16 de setembre, FESTA DE PRESENTACIÓ D'ESPECTACLES FAMILIARS
08/09/2017
El dia 16 de setembre, FESTA DE PRESENTACIÓ D'ESPECTACLES FAMILIARS


El proper dissabte, 16 de setembre a les sis de la tarda, la plaça Jaume I de Vilafranca acollirà la festa de presentació de la nova temporada d’espectacles familiars organitzada conjuntament pel Servei de Cultura de l’Ajuntament i per la Xarxa de Vilafranca.

La festa comptarà amb un concert a càrrec de Landry el Rumbero però prèviament, a dos quarts de sis de la tarda, es realitzarà un taller de manualitats per a la canalla. Serà en el transcurs de la tarda que es donaran a conèixer els espectacles adreçats al públic familiar que es programaran entre octubre del 2017 i gener del 2018, i fins i tot s’avançaran els espectacles que programa la Xarxa fins al maig de 2018.

En l’espectacle que Landry el Rumbero portarà a Vilafranca s’uneixen, per una banda, les cançons per a infants de tota la vida i, per l’altra, la Rumba Catalana, amb la intenció de fer ballar tothom, grans i petits. Fins i tot, comptarem amb la presència de la Xarxeta, el capgròs mascota de la Xarxa.

Sinopsi
A través de l’amistat entre en Landry “El Rumbero” i El Sicus, un gitano d’una suposada ciutat marinera, el públic aprendrà una història d’unió de cultures i personatges amb una sola idea: ballar. En efecte, en Landry és un “Rumbero” que canta cançons de quan ell era nen a ritme de rumba de manera que tant els nens i nenes que ja coneixen les cançons populars i tradicionals com els que no, acabin cantant i ballant.


No falleu! Us esperem!
Mes informació »
Dijous, 14 PRESENTEM TEMPORADA D'ADULTS
06/09/2017
Dijous, 14 PRESENTEM TEMPORADA D'ADULTS


Presentem a l'Auditori!

Aquest proper dijous dia 14 de setembre a les 19h a l'Auditori Municipal tindrà lloc l'acte públic de presentació de la nova temporada d'espectacles de Cal Bolet i l'Auditori.

Conduït per la cantant Anna Roig, integrant del grup Anna Roig i L'ombre de ton chien, comptarà amb l'actuació en directe del grup penedesenc Derrumband, a més de la presència de diferents artistes que formaran part de la nova programació i membres del consistori vilafranquí.

Hi haurà un sorteig d'entrades entre totes les persones assistents. Com a novetat, aquest any, volem premiar els nostres amics amb el sorteig d'un abonament per a dues persones de tots els espectacles de música, teatre i dansa de la temporada de Cal Bolet i l'Auditori. Un premi de fidelització per a les persones amb el Carnet d'amic.

Tancarem la presentació, acompanyats per tots els artistes convidats, amb una copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

US ESPEREM DIJOUS A L'AUDITORI!
Mes informació » 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...