30 de setembre 2017

Un cap de setmana amb més de quinze espectacles



Torna el Festival Senseportes a Argentona el dia 30 de setembre i 1 d'octubre per omplir els carrers del centre de la vila amb propostes artístiques

La 6a edició del Festival Senseportes d'Argentona arriba el 30 de setembre i 1 d'octubre per oferir una quinzena d'espectacles de carrer d'humor, circ, teatre, música i altres disciplines artístiques. Tots els espectacles són d'accés lliure però amb el format de taquilla inversa, és a dir, que els assistents podran fer una aportació econòmica de lliure import en acabar l'espectacle.

Blunette Sisters & The Seamen Orchestra, a Cau d'Orella, Yeorbayu, RIP o Yamazaki són algunes de les propostes programades per aquesta edició. Tota la informació dels espectacles es pot consultar a la pàgina web de l'Ajuntament d'Argentona.

El premi Pom d'Or
A més, els espectadors podran valorar  la qualitat de la representació mitjançant unes butlletes que es podran trobar a la sortida i entre aquestes valoracions el públic escollirà el premi Pom d'Or. Entre totes les butlletes participants se sortejarà un abonament per a la temporada de tardor d'espectacles de La Sala d'Argentona.

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...