15 de setembre 2017

Torna 'L'electe' amb canvi d'actor


Abel Folk substitueix Ramon Madaula, autor del text, en el paper de psiquiatre.

La bona acollida la temporada passada de l'obra teatral L'electe a la Sala Muntaner ha fet que l'espectacle torni a pujar dalt l'escenari. Serà a partir del 6 de setembre en aquest cas al Club Capitol. Hi haurà un altre canvi important: l'actor Abel Folk es posa ara en la pell del psiquiatre, substituint Ramon Madaula, autor del text. Sí que repeteix en el rol de polític Roger Coma, l'altre únic personatge del muntatge. Jordi Casanovas els dirigeix.
L'electe és una comèdia dramàtica sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques. Un jove polític acaba de ser escollit president i s'ha d'enfrontar al seu discurs d'investidura. Però cada vegada que l'assaja, uns tics terribles li deformen la cara. És impossible que es pugui presentar així davant el Parlament i la ciutadania, faria un ridícul espantós, i acudeix a un psiquiatre per tal de resoldre el problema. A partir d'aquí s'estableix una relació entre ambdós, no mancada de misteris sobre les veritables intencions de cadascú. Madaula sentencia sobre el text: "Política contra ciència, consciència contra aparença, poder contra poder".
Si voleu assistir a aquesta sessió psiquiàtrica tan especial, trobareu en aquest enllaç més informació.

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...