30 de setembre 2017

Ep! Que comencem la nova temporada aquest cap de setmana i amb música!

Teatre de l'Aurora
Butlletí 338dijous, 28.09.17 facebook  twitter  youtube
-
COMENCEM LA NOVA PROGRAMACIÓ AMB UN CONCERT MOLT ESPECIAL QUE REUNEIX A DIEGO PAQUÉ I LLORENÇ TUSSAL
-
'Tussal'N Paqué', la trobada
musical de Diego Paqué i Llorenç Tussal
-
29/30 SETEMBRE
Divendres i dissabte a les 21 h
 
MÚSICA
 
Més informació i venda d'entrades
Tangos, boleros i cançons d'autor universals interpretades per dues ànimes de diferents generacions que es troben en un concert molt especial: Tussal'N Paqué.
Diego Paqué i Llorenç Tussal, dos artistes amb una forta vinculació a Igualada es posen cara a cara per dialogar. I ho fan a través de les paraules i amb un repertori musical plural que passa per diferents racons del món, amb la col·laboració de diversos artistes convidats com Ramon Enrich, Biel Jorba, Ruth Martínez, Marina Roset i Marcos VillarPaqué i Tussal tenen bagatges musicals completament diferents però comparteixen el plaer constant de comunicar, entre ells, i amb el públic.
-
LA NOVA PROGRAMACIÓ SETEMBRE/DESEMBRE 2017, PLENA D'ESPECTACLES D'ÈXIT I GRANS NOMS
-
La nova Programació
Setembre/Desembre 2017 del Teatre de l'Aurora
-
Ja tenim a punt la nova Programació Setembre/Desembre 2017, que comença aquest mateix cap de setmana amb Tussal'N Paqué, i que arriba plena d'espectacles d'èxit i de grans noms comAnna Maria Ricart, Ramon Simó, Molière, Toni Gomila, Xavier Albertí, Jordi Oriol, Shakespeare, Camus, Beethoven, García Lorca, Marc Chornet o George Steiner, entre d'altres. Amb un total de 17 propostes (que faran 32 representacions) de teatre i música, on es fa realment difícil destacar-ne algunes per sobre de les altres. Una programació on estrenem el nou Cicle Música de primera fila, es reedita el Cicle Km.0 i torna el festival El Més Petit de Tots. I tornarem a tenir de nou propostes imperdibles de molt petit format al Cicle Les Golfes.
Llegir-ne més
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
A LA VENDA ELS ABONAMENTS PER A LA PROGRAMACIÓ SETEMBRE/DESEMBRE 2017
-
Venda d'abonaments per a la
Programació Setembre/Desembre 2017
-
Et proposem els nostres abonaments per tal que, si t'agrada molt venir al nostre teatre, et surti encara més econòmic. T'oferim un abonament de 4 espectacles per només 40€ (33% de descompte). Els 4 espectacles s'han de triar entre aquells marcats com a abonables en la nova Programació Setembre/Desembre 2017. Els abonaments es poden adquirir fins el 3 de novembre trucant al telèfon 93 805 00 75.
Llegir-ne més
-
Les teves preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: Modificar les meves preferències.
Les teves dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç: Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.
-
PATROCINADORS
 Grup CarlesUltramagic 
-
MITJANS OFICIALS
AnoiaDiariCanal TaronjaLa Veu de l'AnoiaRàdio IgualadaRegió7
-
AMB EL SUPORT DE
 Departament de Cultura de la
Generalitat de CatalunyaAjuntament d'Igualada 
-
www.teatreaurora.cat
Programació I Lloguer d'espais I Com arribar I Contacte
-
UNICOOP CULTURAL SCCL I Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font) I 08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75 I Copyright © Unicoop Cultural SCCL. Tots els drets reservats

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...