29 de setembre 2017

Una setmana plena de música: Jazzing17 i La Tresca i La Verdesca

Una setmana molt musical:
Jazzing'17 i concert teatralitzat
Hola família!
Acabem la setmana amb molta música, i de la millor. Els amants del jazz no us perdeu els concerts del Jazzing: Festival de Jazz de Sant Andreu amb la Sant Andreu Jazz Band, Joan Chamorro presenta a...Èlia Bastida i Joe Magnarelli & Perico Sambeat Quintet.  El cap de setmana serà el torn del concert teatralitzat per a tota la família de La Tresca i la Verdesca: Per un instant
JAZZING 2017
Concert Sant Andreu Jazz Band & Friends
28 setembre
Dj. 20.30h

Les joves promeses de la Sant Andreu Jazz Band presenten nou repertori al SAT! sota la direcció de Joan Chamorro i acompanyats de Perico Sambeat, Christoph Mallinger,Joe Magnarelli, Fredrik Norén i Andrea Motis.

La Sant Andreu Jazz Band és una banda de música jazz formada per joves d'entre 7 a 20 anys nascuda al barri de Sant Andreu (Barcelona) l’any 2006 sota la direcció de Joan Chamorro.

+ info | vídeo}
ENTRADES
JAZZING 2017
J.Chamorro presenta... Èlia Bastida //
Joe Magnarelli & Perico Sambeat quintet 

29 setembre
Dv. 20.30h
La SAJB segueix generant grans solistes en mans del seu mentor, l'infatigable Joan Chamorro. Aquí ens presenta la violinista, saxofonista i cantant Èlia Bastida.Després, concert amb el trompetista nord-americà Joe Magnarelli i el saxofonista valencià Perico Sambeat quejuntament amb el seu quintet, tocaran Pórtico, amb temes compostos pels dos grans músics.

+ info | vídeo}
ENTRADES
PER UN INSTANT
Xirriquiteula i La Tresca
30 setembre
1, 7, 8, 12 i 14 octubre

Ds.17.30h
Dg. i festius 12h i 17.30h

A partir de 3 anys

Concert teatralitzat ple de tendresa i humor amb un dels millors grups de música per a tots els públics de Catalunya, La Tresca i la Verdesca, i la complicitat i el toc artístic de la reconeguda companyia Xirriquiteula Teatre. Per descomptat, música en directe i diversitat d'instruments i objectes sonors!  Per un instant en Jordi, en Toni i en Claudi ens faran volar la imaginació.

+ info | vídeo}
ENTRADES
MOSTRA DE DANSA CATALANA DE CREACIÓ

Esbart Maragall + Esbart Ciutat Comtal + Esbart Sant Martí
4, 5 i 6 d'octubre a les 20.30h


La cultura popular també és innovació. Per això enguany neix aquest cicle on hi participen els esbarts Ciutat Comtal, Sant Martí i Maragall per presentar les seves noves creacions. Són produccions que juguen amb els llenguatges més innovadors de la dansa sense deixar d'inspirar-se en balls centenaris provinents de tots els territoris de dansa catalana.

Més informació i entrades
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Pàgina web
Pàgina web
Instagram
Instagram
Copyright © 2017 SAT! Teatre, All rights reserved.
Reps aquesta newsletter perquè formes part del mailing del SAT! i l'Espai Dansat!

Les nostres dades:
SAT! Teatre
C/ Neopàtria 54
Barcelona, 08030
T. 933 457 930

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...