15 de setembre 2017

Pau Miró i Lluís Homar porten el ‘Cyrano’ al Temporada Alta



Després de treballar plegats a 'Terra baixa' ara ho fan amb el clàssic francès

Després de posar-se a la pell de tots els personatges de Terra baixa sota la batuta del granollerí Pau Miró, Lluís Homar torna al festival Temporada Alta de Girona, que tindrà lloc de l’11 d’octubre al 10 de desembre, per posar-se –novament dirigit pel granollerí– al paper d’un dels poetes més famosos de la història del teatre: Cyrano de Bergerac.

L’obra Cyrano és una adaptació del clàssic d’Edmond Rostand reescrita i dirigida per Miró. Aquest cop, però, Homar no interpreta tots els papers de l’auca i a l’escenari estarà acompanyat de Joan Anguera, Albert Prat, Àlex Batllori i Aina Sánchez. Després d’estrenar-se al Teatre Municipal de Girona els dies 8, 9 i 10 de desembre, l’obra, que és una de les 17 coproduccions del festival, farà temporada al Teatre Borràs de Barcelona.

La intenció de Pau Miró amb aquesta obra és donar continuïtat a la idea, encetada amb Terra baixa, de projectar una mirada diferent als grans clàssics i amb l’objectiu d’arribar al gran públic.

Sílvia Pérez Cruz serà l’encarregada de posar la banda sonora al muntatge.

Publicat per
Lluís Homar i Pau Miró - Fotografia: David Ruano
http://www.aragranollers.cat/noticia/49046/pau-miro-i-lluis-homar-porten-el-cyrano-al-temporada-alta

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...