diumenge, 24 de setembre de 2017

Els Pastorets anuncien la incorporació d'un cor en directe


La presència d'un cor en directe serà la principal novetat de la 24a edició dels Pastorets que aquests dies aixecaran el teló amb l'inici dels càstings que serviran per determinar els pròxims Lluquet, Rovelló i els altres personatges de l'obra.
Enguany els Pastorets comptaran amb un cor en directe, per tal dotar d'un element diferent l'obra que arriba a la seva 24a edició a la parròquia laurediana. Sota la direcció d'Irina Robles i Juanma Castaño l'obra intentarà apropar-nos la història de Lluquet i Rovelló, però amb diferents matisos i novetats.

Aquest divendres van iniciar-se els càstings que s'han allargat també aquest dissabte, per tal de determinar les persones que interpretaran els diferents personatges de la tradicional obra. Els típics nervis i desitjos han estat presents durant aquests dies a l'Auditori Rocafort. Tot i això, una bona part dels que s'hi han presentat ja són repetidors i alguns tenen clar quin personatge els agradaria interpretar.

Tot i que encara queden molts detalls per descobrir, el següent pas serà el pròxim dia 30 de setembre amb el repartiment de papers i la primera lectura del text.

Publicat per
Informa: Joel Romero

Imatge: Kevin Ribeiro

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: